Telefon: 40 79 79 40

Lev godt, Le ofte og Elsk meget!

​Presseomtale/nyheder

Fra Nordjyske mm september 2007

Ny blodanalyse kan afsløre om kroppen er i balance

Forkert ernæring, et stresset liv eller for lidt motion kan være en af årsagerne til at kroppen har svære vilkår for at komme i balance. Ubalance kan dog også skyldes andre ting, eller en kombination, og i langt de fleste tilfælde vil en naturmedicinsk behandling hjælpe kroppen til at finde tilbage i balance. ”Men først skal vi finde ud af hvilken ubalance der er tale om, og hvor den kommer fra”, udtaler Heilpraktiker Majbritt Dahl Bendixen, som netop har taget den nye metode i brug i Klinik Vitalis, som drives fra hjemmet i forstaden Gug i Aalborg.

Få dråber blod er nok.

Majbritt Dahl Bendixen har alene brug for få dråber blod fra et lille prik i fingeren for at analysere sig frem til, om kroppen er i balance. ”Er kroppen ikke alvorlig syg, men blot i ubalance, kan en almindelig blodprøve ikke afsløre dette, men det ses tydelig i en blodanalyse” fortæller Majbritt, der arbejder med mange former for naturmedicinsk behandling, men også lægger stor vægt på, at kunden oplever pleje og velvære.

Blodanalysen gennemføres ved hjælp af mørkefelts-mikroskopi. Krystaldannelser imellem blodpladerne, mørke felter og blodpladernes struktur kan afsløre en syrepåvirkning, ligesom forekomsten af slagger, dvs. Affaldsstoffer, også kan afsløre at kroppen er i ubalance.

Øjnene finder synderen

Har blodanalysen påvist en ubalance, kan en dybere analyse af øjets iris afdække og bekræfte, hvor ubalancen kommer fra. Øjet er kroppens spejl, og her er Majbritt Dahl Bedixen optrænet i at se selv små nuanceforskelle som f.eks. kan fortælle om fundne affaldsstoffer eller krystaller i blodanalysen kommer fra nyre, lever, mave eller andet.

Får du nok vitaminer og mineraler?

Majbritt Dahl Bendixen kan i sin klinik teste folk for, om de mangler vitaminer eller mineraler eller hvorvidt de tåler den mad, de spiser. Med et apparat testes energinivauet i kroppen via de forskellige meridianbaner.

Behandlingen

En ubalance som igennem irisanalyse er blevet sporet til et bestemt sted i kroppen, kan behandles igennem en eller flere måder. Majbritt Dahl Bedixen anvender her homøopatisk medicin, som aktiverer kroppens selvhelbredende evner, ligesom massage, sugekopterapi, magnetterapi og akupunktur kan hjælpe kroppen i gang igen. Hun ser dog også på den enkelte persons livsførelse, og her kan bla. kostvejledning være en af de vigtige grundstene til at få balance tilbage i kroppen og livet.

Et servicetjek er godt givet ud

”Vi ved alle, at kroppen er en motor som skal fungere i alle dele for at arbejde optimalt. Og ligesom vi kan undre os over, at vores bil lige pludselig kører mindre på en liter benzin, skal vi også undres, hvis vores krop udviser ændret adfærd som hovedpine, søvnløshed, træthed, humørsvingninger m.v. Men mens vi behøver en mekaniker til bilen og måske nye reservedele, kan vores krop ved selv små forandringer ofte helbrede sig selv” slutter Majbritt Dahl Bedixen, som håber at flere vil ofre et serviceeftersyn på deres egen krops balance, ligesom de gerne bekoster et på deres bil. 

​Klinik Vitalis​

​CVR: 26581079

Christmas Møllers Vej 7

9210 Aalborg SØ