Telefon: 40 79 79 40

Lev godt, Le ofte og Elsk meget!

Øjnene er sjælens spejl

Fra Nordjyske 2002

KLINIK VITALIS: Tilbud om behandling med blandt andet heilpraktik til et liv i bedre balance

​GUG: Mit motto er :" Lev got, le ofte og elsk meget" siger heilpraktiker Majbritt Dahl Bendixen, der fra sin nystartede Klinik Vitalis på Christmas Møllers vej 7, er parat til at hjælpe mennesker til at blive mere rige på livet.

Jeg giver mig ikke af med mirakelkure, og derfor har jeg netop valgt heilpraktik som udgangspunkt.Den bygger på biologiske facts og er meget konkret.F.eks er heilpraktikken i Tyskland accepteret på linie med det etablerede system.samtidig er den fri for den hokus pokus, som også findes indenfor den alternative behnadlingsverde, siger hun, der er ret nybagt som alternativ behandler.

31-årige Majbritt Dahl Bendixen er Cand. mag, i sprog og interne forhold og har arbejdet som salgs- og marketingskonsulent. Men jeg føle ikke jobbet som rigtig tilfredsstillende, siger hun, der på den baggrund gav sig til at søge efter et mere livsbekræftende udgangspunkt.

Den første fase

Klinik Vitalis blev åbnet i april foreløbig med konsultation på dne hjemlige adresse. - Men jeg leder efter et velegnet lokale, hvor jeg kan indrette klinik, siger den unge heilpraktiker. Selvom jeg faktisk har fået indrettet et udemærket konsultationslokale her hjemme, vil jeg helst have klinikken ud af huset. Det private kommer for tæt på, og jeg vil gerne have mere plads - også til et venteværelse, og så foretrækker jeg også at "tage af sted" på arbejde.

I den forbindelse tilbyder hun også at tage ud på virksomheder for at yde medarbejderpleje.

i starten var det familie, venner og bekendte der mødte op for at komme i behandling.

Historien gennemgåes

Faktisk havde jeg på min åbningsdag 3 patienter, me nu har mund-til-mund_metoden virket, så jeg har faktisk også en gruppe patienter udefra.

Et behandlingsforløb indledes med, at Majbritte gennemgår patientens sygdomshistorie og symptomer, for eksempel med fokus på mave/tarm, allergier, kredsløb og psyke.

Her efter kigger jeg dem i øjnene og lader tegnene her fortælle, forklarer hun.

En hovedpine kan jo stamme fra ubalance i mave/tarmsystemet - og samtidig vurderer jeg patienten som type.

Meget ofte bliver behandlingen en kombination af homøopatisk medicin, massage, sugekopper og øreakupunktur.¨

Mørkefeltsmikroskopi er også en kunnen som Majbritt Bendixen satser på at bruge fremover som en af den mange analyserende muligheder. Her handler det om at analysere en bloddråbe og på baggrund af dens sammensætninf få yderligere indsigt i en ubalance.

Selvom der i disse år dukker mange nye alternative behandlere op, er hun meget optimistisk. - For det første mener jeg, at man skal afprøve sine ideer, og nu tror jeg, at den kan bære, fordi det siden jeg startede faktisk er gået så godt, siger hun, der trives i den verden, hvor man er med til at hjælpe folke til at få et bedre liv.

Ikke mindst det at lytte til folk samtidig med, at den enkeltes fysiske og psykiske behov bliver sat i centrum er den vigtig del, som kan give et lille skub og et positivt pust til livsgnisten.

Kostvejledning

Der står også kostvejledning på programmet. Fordi kost og helbred hæner uløselig sammen, er det en naturlig del af behandlingen. De færreste patienter skal forvente en akut helbredelse afhængig af symptomerne og hvor lang tid kroppen har været ude af balance.

Typisk kan det for eksempel tage op til et halvt år at regulere en kronisk tilstand, fastslår Majbritt. En af klinikkens første patienter var en kvinde, der døjede med hudproblemer på hals, ryg og i ansigtet. Hun fik homøopatisk medicin, massage og sugekopper. De to sidste betød at der kom gang i blodcirkulationen, så det på ryggen hurtigt blev meget bedre. Samtidig fik hun en udrensningskur, fortæller Majbritt Dahl Bendixen, der altid beder om at se patienten igen efter et 5 ugers forløb. - Allerede efter 2 uger var bedringen hos den pågældende helt klar, og nu er hudproblemerene helt borte.

En anden patient havde i årevis både søgt det etablerede system og suppleret med zonebehandling - på grund af ufrivillig barnløshed.

Her gik jeg ind med øreakupunktur og homøopatisk medicin, der styrkede det hormonelle system - og samtidig psyken, fortæller Majbritt, der lige har fået en mail fra patienten, om at hun er gravid.

Det er jo ikke til at vide om det er min behandling der har virket, men hun var nu sikker på, at jeg havde en finger med i spillet.

En anden positiv tilbagemelding er kommet fra en midaldrende mand, om har været i behandling for prostata kombineret med en akut nyre-bækken betændelse. Han havde faktisk fået udsat en prostata operation, for at forsøge den alternative vej, forklarer behandleren. - Først blev det værre - og det er slet ikke ualmindeligt. Patienten var sideløbende i forbindelse med det etablerede system, og havde det så dårligt, at han flere gange fik sat et kateter op. Nu er operationen aflyst, patienten har det godt og mærker intet til sit tidligere problem,men han er indstillet på hvert halve år at tage en homøopatisk udrensningskur, der specielt fokusere på prostatakirtler.

Majbritt Bendixen mener ikke, at man skal fornægte det etablerede system, men bruge det bedste fra begge sider. - Vi har jo ingen mirakelkure, og det jeg håber på er, at vi her hjemme på linie med en del andre lande, kan finde ud af at indgå et samarbejde. 

​Klinik Vitalis​

​CVR: 26581079

Christmas Møllers Vej 7

9210 Aalborg SØ