Telefon: 40 79 79 40

Lev godt, Le ofte og Elsk meget!

Hvad skal jeg vælge?

Du bestemmer helt selv, hvad du vælger hos Klinik Vitalis – jeg rådgiver selvfølgelig gerne om valget. Her er nogle gode kombinationer, som folk typisk vælger…

​​Vegatesten (1 time)

Hos Klinik Vitalis kan du få et sundhedstjek i form af en vegatest. Med en vegatest kan jeg tjekke, hvordan din krop har det med bl.a. vitaminer og mineraler. Det er også muligt at tjekke for evt. fødevareintolerancer og allergier samt organstress og tungmetalbelastning.

Vegatesten kan vise stresstilstande i kroppen samt årsagerne dertil og giver dig et fingerpeg om din sundhedstilstand. Det er ikke en videnskabelig baseret undersøgelse men et alternativt sundhedstilbud.

Ud fra vegatesten rådgiver jeg dig i, hvad der kan hjælpe dig til at skabe en bedre balance i netop din krop. Jeg rådgiver dels i om naturmedicin, kost, livsstil samt evt. yderligere behandling (f.eks. akupunktur, massage ect.).

Vegatest, irisanalyse og blodanalyse (90 min.)

I denne behanding; ”Det store helbredstjek” udfører jeg vegatesten som beskrevet ovenfor plus irisanalyse og blodanalyse. Du skal vælge denne behandling, hvis du har haft et problem igennem længere tid og ønsker at komme helt til bunds i årsagerne og dermed genfinde en sund balance. Jeg anbefaler denne behandling til alle, der kommer første gang med kroniske symptomer, idet den giver det absolut bedste overblik over årsagerne. Kombinationen af de tre analyseredskaber giver et optimalt udgangspunkt for behandlingen. Samtidig giver det mulighed for at du fra gang til gang kan følge udviklingen på dels dine øjne men også via dit blod. Ud fra de tre test rådgiver jeg dig i, hvad der kan hjælpe dig til at rette op på dine eventuelle ubalancer. Jeg rådgiver dels om naturmedicin, kost, livsstil samt evt. yderligere behandling (f.eks. akupunktur, massage etc.).

Irisanalyse og blodanalyse (45 min.)

Øjnene er sjælens og kroppens spejl. Med irisanalysen og blodanalysen får du det, jeg kalder ”det lille helbredstjek”. Det giver dig et godt fingerpeg om din krops ubalancer samt din psykes karakteristika. Dette tjek giver ikke mulighed for at tjekke din krop for vitamin- og mineralubalancer ej heller for eventuelle allergier og intolerancer. Hvis du ønsker disse med, skal du vælge ”det store helbredstjek”.

Opfølgende behandlinger (ca 45 min.)

Ved opfølgende behandlinger hører jeg først til det forgangne forløb. Hvordan du har oplevet tiden siden første/sidste besøg og hvilke forandringer, har du oplevet? Hvis der er behov for det, tjekker jeg dit blod. Derefter vil der som regel være en form for fysisk behandling; en ny kur med naturmedicin, akupunktur, massage eller samtale. Jeg tager jeg gerne en snak med dig om, hvad du kan ændre i din livsstil for at optimere forbedringerne. Ofte kommer resultaterne hurtigere jo flere steder, der sættes ind. Men forandringsprocessen skal foregå i det tempo, du har mulighed for. Det vigtigste for mig er, at du får det godt.

​Klinik Vitalis​

​CVR: 26581079

Christmas Møllers Vej 7

9210 Aalborg SØ